Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : Lurrikararik gerta daiteke hemen? ([Bilbo] : Gizer.net, 2011)
Unitate honetan hipotesiak planteatu eta azaltzeko gaitasuna garatuko dugu, eta baita horiek frogatzeko gaitasuna ere. Hainbat mapa eta proiekzio kartografiko erabiliko ditugu, eskala bat baino gehiagotan eta informazioa bilatu eta prozesatuko dugu agiri idatziak egiteko. Geografia fisikoa, geologia eta sismologia bereziki landuko dugu.
2011-07-11
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak