Poesiari begira : Patxi Perurena, Juan Ramon Madariaga, Juanjo Olasagarre, Jon Iriberri, / [Fran Urteaga] - Urteaga, Fran (Poesiari begira, 2000)
"Poesiari begira" bideo bildumaren bitartez DBH-ko ikasleak literaturaren mundura, eta bereziki poesiarenera, hurbildu eta poemetan gordetzen denaz jakin-mina zirikatzea ahi izan dugu.