Poesiari begira : Koldo Izagirre - Urteaga, Fran (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2000)
"Poesiari begira " bideo bildumaren bitartez DBH-ko ikasleak literaturaren mundura, eta bereziki poesiarenera, hurbildu eta poemetan gordetzen denaz jakin-mina zirikatzea ahi izan dugu.
2000.04.14
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Izagirre, Koldo; Euskal poesia -- Historia eta kritika; Euskal literatura -- Historia eta kritika; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Poesia