Estatistika I eta estatistika II : ariketak : [probabilitate teoria eta inferentzia estatistikoa] - Fernández Agirre, Karmele; Orbe, Jesus; Zubia Zubiaurre, Marian; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1997)
Probabilitate espazioak Probabilitate baldintzatuak. Bayes-en teorema Aldagai aleatorioak. R eta Rn-n probabilitate banaketak Banaketa diskretuak Banaketa guztiz jarraiak Transformazioak Batezbes-teko Balioak Momentuak R-n Banaketa momentuak Rn-n. Erregresioa Banaketen funtzio karakteristikoa Banaketa normal laburua N(0,1) eta normal orokorra N(m,_2) Konbergentzia banaketan.
Keywords: Estatistika matematikoa; Baliabide digitalak; Monografiak