Estatistika I eta estatistika II : ariketak : [probabilitate teoria eta inferentzia estatistikoa] / Karmele Fernandez Agirre, Jesus Orbe Lizundia, Marian Zubia Zubiaurre - Fernández Agirre, Karmele (Udako Euskal Unibertsitatea, 1997)
Probabilitate espazioak Probabilitate baldintzatuak. Bayes-en teorema Aldagai aleatorioak. R eta Rn-n probabilitate banaketak Banaketa diskretuak Banaketa guztiz jarraiak Transformazioak Batezbes-teko Balioak Momentuak R-n Banaketa momentuak Rn-n. Erregresioa Banaketen funtzio karakteristikoa Banaketa normal laburua N(0,1) eta normal orokorra N(m,_2) Konbergentzia banaketan.