Lur planeta unibertsoan [Naturaren Zientziak - DBH-1] - Alastruey, Ane; Apezetxea, Jaione; Barandiaran, Juanjo; Manzano, Maribel; Naturgaia SL; Studiodogma (Donostia : Naturgaia, 2011)
Astronomia azaletik ikertzea du helburu ikasmaterial honek. Bigarren Hezkuntzako ikasleei eta jakin-mina duenedonori zuzendua dago. Web-nabigazio erraz baten bidez, unibertsoaren esploraziotik abiatu eta ibilbide bat proposatzen dugu; horrela, atalez atal, galaxiak, izarrak eta Eguzki-sistema arakatu eta Lur planetaren mugimenduak ezagutuko ditugu.
2011.06.30
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak