Idazketa ikasgelan : talde-lanerako ariketak sailkatuta : motibazioa eta metodologia / Aitor Basurto - Basurto, Aitor (: Abegi Kultur Elkartea, 1994)
Liburu hau hainbat urtetan helduen euskara-irakaskuntzan izandako esperientzien emaitza da. Bertan, idazketaren izaeraz eta ikasgelako praktikarako motibazio eta metodologiaz aipamen batzuk egiteaz gain, 54 ariketa-modu desberdin aurkezten dira bost ataletan sailkatuta. Aurkezten diren teknika eta ariketak helduekin lan egiteko pentsatuak badira ere, horietako asko, beren izaera eta helburuengatik, guztiz erabilgarriak dira eskola-munduan ere.