Angeluak eta angeluen neurriak : [Matematika-arloa - LMH 5] - Baillés Isart, Ricard; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Ikasleek angeluak eta haien neurriak landu eta ikasiko dituzte inguruan dituzten elementuetatik abiatuta. Kamera digitalarekin, angeluak bilatuko ditugu eta ondoren angelu horiek neurtu eta sailkatuko ditugu tresna eta jarduera elkarreragileak erabiliz.
2011-06-22
LMH, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak