Angeluak eta angeluen neurriak : [Matematika-arloa - LMH 5] / Ricard Baillés Isart eta Vimartic Taldea - Baillés Isart, Ricard (: Vimartic, 2011)
Ikasleek angeluak eta haien neurriak landu eta ikasiko dituzte inguruan dituzten elementuetatik abiatuta. Kamera digitalarekin, angeluak bilatuko ditugu eta ondoren angelu horiek neurtu eta sailkatuko ditugu tresna eta jarduera elkarreragileak erabiliz.