Zatitu eta banatu [Matematika - LMH 6] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada : Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Zatikiak irakatsi eta ikasteko hainbat tresna hezigarri eta digitaletan oinarrituta, sekuentzia didaktikoaren proposamena LHko 6. mailarako
2011-05-11
LMH, 6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak