Zatitu eta banatu [Matematika - LMH 6] / proiektuaren zuzendaritza: Rafael Pérez Gómez; moldaketa eta euskaratzea: Ana Turumbay Izurdiaga... [et al.] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (: Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Zatikiak irakatsi eta ikasteko hainbat tresna hezigarri eta digitaletan oinarrituta, sekuentzia didaktikoaren proposamena LHko 6. mailarako