Zenbaki lehenak [Matematika - DBH 1] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada : Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Proposamena hainbat objektu digital hezigarritan oinarrituta zenbaki lehenak DBHko 1. mailan irakatsi eta ikasteko.
2011-06-03
DBH, 1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak