Zenbaki dezimaldunak, 2 : biderketa eta zatiketa [Matematika-arloa - LMH 5] - Martínez, Carme; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Proposamen honetan, ikasleak zeroz jarraitutako unitatearen biderketa- eta zatiketa-kalkuluak eginez hasiko dira. Ondoren, zenbaki dezimaldunen arteko eragiketak landuko dituzte, biderketa eta zatiketak egitera bultzatuko dituzten problema-
egoerak ebatziz, buruz ez ezik, baita algoritmoa erabiliz ere.
2011-05-25
Lmh, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak