Zenbaki dezimaldunak, 2 : biderketa eta zatiketa [Matematika-arloa - LMH 5] / Carme Martinez eta Vimartic Taldea - Martínez, Carme (: Vimartic, 2011)
Proposamen honetan, ikasleak zeroz jarraitutako unitatearen biderketa- eta zatiketa-kalkuluak eginez hasiko dira. Ondoren, zenbaki dezimaldunen arteko eragiketak landuko dituzte, biderketa eta zatiketak egitera bultzatuko dituzten problema-