Luzerak neurtzen [Matematika-arloa - LMH 5-6] - Moradell, Nuria; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Ikasleek luzera-neurriak landuko dituzte ingurune hurbileneko objektu errealetatik abiatuz eta hainbat tamaina eta kopuru ezagutuz. Luzerak neurtuko dituzte arbel digitalean proiektatutako irudietatik abiatuta, metroa unitate nagusi gisa
LMH, 5. eta 6.mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak