Luzerak neurtzen [Matematika-arloa - LMH 5-6] / Nuria Moradell eta Vimartic Taldea - Moradell, Nuria (: Vimartic, 2011)
Ikasleek luzera-neurriak landuko dituzte ingurune hurbileneko objektu errealetatik abiatuz eta hainbat tamaina eta kopuru ezagutuz. Luzerak neurtuko dituzte arbel digitalean proiektatutako irudietatik abiatuta, metroa unitate nagusi gisa