Zenbaki dezimaldunak, 1 : [Matematika-arloa - LMH 5] - Martínez, Carme; Vimartic (Bartzelona : Vimartic, 2011)
Zenbaki dezimaldunak gertuen dugun errealitatetik abiatuta landuko ditugu, eguneroko bizimoduko egoeren inguruko ariketak proposatuz edota ebatziz (euro-zentimoak, kilogramoak, distantziak...).
2011-05-11
LMH, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak