Zenbaki dezimaldunak, 1 : [Matematika-arloa - LMH 5] / Carme Martinez eta Vimartic Taldea - Martínez, Carme (: Vimartic, 2011)
Zenbaki dezimaldunak gertuen dugun errealitatetik abiatuta landuko ditugu, eguneroko bizimoduko egoeren inguruko ariketak proposatuz edota ebatziz (euro-zentimoak, kilogramoak, distantziak...).