Antologia / Gabriel Aresti, Salvador Espriu, Celso Emilio Ferreiro ; antologoak, Euskal Idazleen Elkartea, Asociación de Escritores en Lingua Galega, Isidor Cònsul - Aresti, Gabriel (1933-1975) (Literatura (Erein), 1988)
Liburu hau sinbolo ez beste zerbait da: batera biltzea Aresti, Espriu eta Ferreiro, geure naziotako poetarik inportanteenak XX. mendean, gorazarrezko zorra genuen eta lehen urrats bat geure harremanen gaurkotzeko. Ez gaitezen uzkur egon ezagutzeko eta ezagutuak izateko.