Denbora-neurriak : [Matematika-arloa - LMH 5-6] - Martínez, Carme; Vimartic (Barcelona : Vimartic, 2011)
Denbora-magnitudea eta -unitateak landuko dira. Adierazitako denbora-unitatearekin erlazionatuz interpretatuko dira zenbakizko zenbait testu eta eguneroko bizitzako objektuak, eta segundo, minutu eta ordu kontzeptuak egun, hil eta urteen barruan kokatuko dira.
LMH, 5. eta 6.mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak