Denbora-neurriak : [Matematika-arloa - LMH 5-6] / Carme Martinez; Vimartic Taldea - Martínez, Carme (: Vimartic, 2011)
Denbora-magnitudea eta -unitateak landuko dira. Adierazitako denbora-unitatearekin erlazionatuz interpretatuko dira zenbakizko zenbait testu eta eguneroko bizitzako objektuak, eta segundo, minutu eta ordu kontzeptuak egun, hil eta urteen barruan kokatuko dira.