Zenbaki arrunten arteko biderketa : [Matematika-arloa - LMH 5] - Cantó, Fran; Urain, Mª Rosa; Cara, Antonio; Vimartic (Barcelona : Vimartic, 2011)
Ikasleek zenbaki arruntak eta eguneroko egoeretara aplikatutako biderketa berrikusiko dituzte. Zenbaki arruntak biderkatzeko problemak ebatziko dituzte; eragiketa horren propietateak ikasiko dituzte. Berreketa biderkagai berdinen arteko biderketa gisa landuko dute (karratuak eta kuboak). Gainera, zenbait zenbakiren multiploak aurkitzen ikasiko dute, eta zatigarritasun-erregela batzuk aurkituko dituzte.
LMH, 5.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak