Zenbaki arrunten arteko biderketa : [Matematika-arloa - LMH 5] / Fran Cantó; Vimartic Taldea - Cantó, Fran; Urain, Mª Rosa; Cara, Antonio (: Vimartic, 2011)
Ikasleek zenbaki arruntak eta eguneroko egoeretara aplikatutako biderketa berrikusiko dituzte. Zenbaki arruntak biderkatzeko problemak ebatziko dituzte; eragiketa horren propietateak ikasiko dituzte. Berreketa biderkagai berdinen arteko biderketa gisa landuko dute (karratuak eta kuboak). Gainera, zenbait zenbakiren multiploak aurkitzen ikasiko dute, eta zatigarritasun-erregela batzuk aurkituko dituzte.