Ekialdeko ipuin miresgarriak - Kaltzakorta, Xabier; Medek, Begoña; Labayru Ikastegia; Bizkaiko Aurrezki Kutxa (Bilbo) (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1988)
Ekialdeko ipuingileen lanik behinenen bildumea. Sortaldeko tradizino mundua irakurleak ezagutu beharreko euskal literatura klasikoaren oinarriez jantzirik ageri da hizkuntza arloan.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Txinatar ipuinak -- -Antologiak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura