Xake - Esturo, Jon; Aierbe, Máximo; Irakaskuntza eta Kultur Aurrerapenaren Aldeko Elkartea (Deba) (Deba : : Irakaskuntza eta Kultur Aurrerapenaren Aldeko Elkartea, 1985)
"Xake" izeneko liburua hau espetxean idatzi zuten Jon Esturo eta Maximo Aierbek 1985ean, eta euskaraz idatzitako xakeari buruzko lehenengo liburua da.
Keywords: Xakea; Monografiak