Xake / Jon Esturo, Máximo Aierbe - Esturo, Jon (: Irakaskuntza eta Kultur Aurrerapenaren Aldeko Elkartea, 1985)
"Xake" izeneko liburua hau espetxean idatzi zuten Jon Esturo eta Maximo Aierbek 1985ean, eta euskaraz idatzitako xakeari buruzko lehenengo liburua da.