Zatikien arteko eragiketak : (batuketak eta kenketak) [Matematika-arloa - LMH 5] / Nuria Moradell; Vimartic Taldea - Moradell, Nuria; Urain, Mª Rosa; Cara, Antonio (: Vimartic, 2011)
Irakasleak, animazio baten bidez, zenbaki baten zatikiari dagokion kantitatea nola kalkulatu erakutsiko die ikasleei. Ariketa elkarreragileen bidez eta problemak ebatziz, ikaslea ikasitako trebetasunekin trebatuko da. Izendatzaile bereko