Gurutzadak eta tenplariak - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Gurutzadak eta Tenplariak" elkarrekin dihoazen bi fenomeno ditugu. Gurutzatuei esker, Mendebaldea ekialdeko erasoak jasatetik konkistatzaile izatera pasa zen, egoera alderantzikatuz. Misterioz inguraturiko tenplariak, euren erlijioso-erregela zorrotza zela bide, konkista haiek gordetzen ahalegindu ziren.
1992/04/15
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 72-73. or.
1992/04/15
Keywords: Gurutzadak -- -Historia -- -Zabalkunde-lanak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak