Lurraren ezkutuko historia : 5.000 milioi urtetako eboluzioa - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Lurraren ezkutuko historia" liburuan eguzki-sistemaren sorrera kosmikoa, itsasoen eta atmosferaren eraketa, kontinenteen jitoia, biziaren sorrera, narrastien aroa, tximinoen hominizazioa, glaziazioak eta Lurraren etorkizuna aztertzen dira, baita prozesu guzti horietan zehar Euskal Herrian gertatutakoak ere.
1992/05/28
Bibliografia. 76. or.
Glosarioa: 74-75. or.
1992/05/28
Keywords: Bilakaera; Biogenesia; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak