Sorginak eta Euskal Herria - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Sorginak eta Euskal Herria" lan honek sorginen fenomenoa historian zehar aztertzen du: sorginkeriaren ezaugarriak, sorginak emakumearekin duen lotura eta Elizak XVI. mendeaz gero erabilitako sorgin-estereotipoa, akelarre eta parte hartzen duen deabruaren sektaren kidearena, errepresioari ekin ahal izateko.
1992/11/18
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 72-73. or.
1992/11/18
Keywords: Sorginkeria -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak