Antzinako Egipton barrena - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Antzinako Egipton barrena" liburu liluragarrian Tutankamonen altxor ospetsua, Rosettako harriaren aurkikuntza eta interpretazioa, Piramideen enigma itzelak, faraoien bizimodu sinismenak, Errege-ibarraren aurkikuntza, garai urrun haietako eguneroko bizitza eta beste gai erakargarriak dituzu aztergai.
1992/11/18
Glosarioa: 72-73. or.
Bibliografia: 76. or.
1992/11/18
Keywords: Egiptoko zibilizazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak