Antzinako Egipton barrena / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1992)
"Antzinako Egipton barrena" liburu liluragarrian Tutankamonen altxor ospetsua, Rosettako harriaren aurkikuntza eta interpretazioa, Piramideen enigma itzelak, faraoien bizimodu sinismenak, Errege-ibarraren aurkikuntza, garai urrun haietako eguneroko bizitza eta beste gai erakargarriak dituzu aztergai.