Roboten mundu kezkagarria - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1992)
"Roboten mundu kezkagarria" izeneko liburuan roboten iraultza aztertzen da. Ikusmen, entzumen eta, geroan nonbait, sentimen izan daitzaketen gizakumeak sortutako makina berriak dituzu aztergai liburu honetan; mikrorobota, bionika, errealitate birtuala etabarreko kontzeptuak ezin garbiago agertzen direla.
1992/11/18
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 74-75. or.
1992/11/18
Keywords: Robotak; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak