Roboten mundu kezkagarria / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1992)
"Roboten mundu kezkagarria" izeneko liburuan roboten iraultza aztertzen da. Ikusmen, entzumen eta, geroan nonbait, sentimen izan daitzaketen gizakumeak sortutako makina berriak dituzu aztergai liburu honetan; mikrorobota, bionika, errealitate birtuala etabarreko kontzeptuak ezin garbiago agertzen direla.