Gizakiaren tximino-jatorria : hominizazioaren ibilbide luzea - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1993)
"Gizakiaren tximino-jatorria" liburuan orain dela hainbat miloi urte, txinpantzeengandik aldendurik, hominidoek eman zuten ibilbide ebolutiboa aztertzen da. Prozesu horretan australopiteko, homo habilis, homo erectus, neanderthal eta kromagnonak azaltzen dira, euskal gizakiaren jatorria bereziki aztertuz.
1993/04/07
Glosarioa: 74-75. or.
Bibliografia: 76. or.
1993/04/07
Keywords: Bilakaera; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak