Elikadura eta osasuna - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1994)
"Elikadura eta osasuna" liburuak ohitura txarrak baztertu eta dieta orekatuak prestatzen ikasteko zernolakoak arakatzen ditu, egungo elikadura-ohituretatik abiatuz. Koipea, azukrea edo fibra-janarian, kolesterol ona eta txarra eta nola kontrolatu, aditiboen zergatiak eta arriskua zabor-janari delakoa, elikadura eta kultura.
1994/05/19
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 74-75. or.
1994/05/19
Food The Inside Story
Keywords: Nutrizioa -- -Zabalkunde lanak; Osasuna -- -Zabalkunde lanak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak