Ekonomia ulertzen hasteko - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1994)
"Ekonomia ulertzen hasteko" liburuan herri primitiboetatik egungo gizarte-erakunde garatuetara sortu diren egitura ekonomikoak dituzu aztergai. Populazio aktiboa, enpresa, errenta, kontsumoa, aurrezkia eta inbertsioak, inflazioa, merkatal harremanak, ekonomiaren mundializazioa eta Euskal Herriko egoera, besteak beste.
1994/05/19
Glosarioa: 74-76. or.
1994/05/19
Keywords: Ekonomia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak