Ekonomia ulertzen hasteko / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1994)
"Ekonomia ulertzen hasteko" liburuan herri primitiboetatik egungo gizarte-erakunde garatuetara sortu diren egitura ekonomikoak dituzu aztergai. Populazio aktiboa, enpresa, errenta, kontsumoa, aurrezkia eta inbertsioak, inflazioa, merkatal harremanak, ekonomiaren mundializazioa eta Euskal Herriko egoera, besteak beste.