Edukiera eta bolumena [Matematika-arloa - LMH 6 ] - Vives, Narcís; Cara, Antonio; Casacuberta, Pau; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Ikastetxeko balizko festa bat da proposamen didaktiko honen testuingurua. Bertan, ikasleek edari-saltoki bat kudeatu beharko dute. Egoera horretan, ikasleek edukiera eta bolumena zer diren bereiziko dute, eta bi neurri horien arteko baliokidetasunak ikasiko dituzte. Bestalde, sekuentzia honetan, irudi erregularren eta irregularren bolumena nola kalkulatu aurkeztuko zaie labur-labur.
6.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak