Zenbaki lehenak eta zenbaki konposatuak [Matematika-arloa - LMH 6 ] - Vives, Narcís; Cara, Antonio; Poyatos, Montse; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Sekuentzia didaktiko honetan, ikasleek zenbaki lehenak eta konposatuak ukitzea, haiei buruz hitz egitea eta haiekin elkarrekintzan aritzea lortu nahi da. Ikasleei egoera motibagarri bat planteatu behar zaie; zenbaki lehenak erabiltzea eta haien ezaugarriak eta propietateak zein diren jakitea eskatzen duen egoera motibagarri bat, hain zuzen ere. Hala eginez gero, ikasketa esanguratsuagoa izango da.
6.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak