Haserretu zaitezte! - Hessel, Stéphane; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2011)
Indignez-vous! liburua, 93 urte bete berritan. Hobe esanda, li- buruxka -edo panfletoa, hitzaren adie- ra zuzenenean-. Eta saldu, erruz saldu da Frantzian: urritik abendura 1.000.000 aleen muga gainditua du erreboltarako gonbidapen honek. «93 urte. Amaiera ez dago oso urrun. Zorte handia da hori profitatu ahal izatea gogora ekartzeko nire konpromiso politikoaren oinarria izan dena». Hesselek iaz erabaki zuen heldua zela berriro ere Erresistentziaren garaia; oraingo honetan, baina, aurre ez zaie egin behar naziei, nazioarteko finantzen hariak mugitzen dituzten urruneko aginteei baizik.
Indignez-vous!
Keywords: Aldaketa soziala; Oposizio politikoa; Gizarte-mugimenduak; Saiakerak