Mutiko baserritar baten oroitzapenak = Memorias dun neno labrego - Neira Vilas, Xosé; Urrutia, Andres; Labayru Ikastegia; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1988)
Galiziako literaturako lan ezaguna, euskeraz emona. Baserriko mundu mugatu eta mugatzailearen esparruan bizi dan mutikotxu baten pasadizu eta gertaldiak, umearen ikuspegiaren galbahetik igarota.
Eusko Jaurlaritzaren laguntzaz
Keywords: Helduentzako Literatura