Pu Songlingen ipuinak - P'u, Sung-ling; Kaltzakorta, Xabier; Medek, Begoña; Labayru Ikastegia; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1988)
Pu Songling autore txinatarraren ipuinen antologia. Itzulpen honetan, orijinaleko gai eta kontakizun harrigarrien mundua euskerazko egokitze lan fin eta neketsu baten topaleku dogu.
Eusko Jaurlaritzaren laguntzaz
Keywords: Helduentzako Literatura