Zatikizko zenbakiak [Matematika-arloa - DBH 1] - Cara, Antonio; Pons, Josep; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Kontu handiz heldu behar zaio zatikien ikasketari, lehen oztopoa izan baitaiteke matematikaren ikasketan. Ikasleek lehenik zenbaki osoak ikasten dituzte zenbatzeko erabiltzen dituztenak, eta aldaketa garrantzitsua eta zaila da haientzat zatikiak osotasun bat eta haren zatiak ulertzea. Funtsezkoak dira ematen diren lehen urratsak ezagutza horiek ikastean. Arreta handiz landuko ditugu urrats horiek lehen sekuentzia honetan.
DBH, 1.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak