Mirutegia Telebista : bazen behin... - Urteaga, Fran (Gasteiz : Artez sc., 2001)
Mirutegia telebistaren xedea "D" eta "B" ereduetako DBHko gazteei euskara irakastea da, modu alai eta jostagarrian, albistegia ustekabez beteriko saioa bilakatuz.
2001.09.28
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak