Lurreko koordenatuak : Planeta Urdina arakatzen [Ingurunearen ezaguera - LMH 5] - Vives, Narcís; Casacuberta, Pau; Cara, Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
GPS gailuei buruzko talde-hausnarketa egiten hasi eta gero, ikasleek lurreko koordenatuen sistema ezagutuko dute. Sekuentzia didaktikoan erakutsitakoa baliatuko dute monumentu bat Google Earth programan bilatu, eta ondoren, bideo bat egiteko, gero gelan aurkezteko.
5.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak