Lurreko koordenatuak : Planeta Urdina arakatzen [Ingurunearen ezaguera - LMH 5] / zuzendaritza, Narcís Vives; egilea, Pau Casacuberta; produkzio zuzendaritza, Antonio Cara; itzulpena, Bakun - Vives, Narcís; Casacuberta, Pau; Cara, Antonio (: Itinerarium, 2011)
GPS gailuei buruzko talde-hausnarketa egiten hasi eta gero, ikasleek lurreko koordenatuen sistema ezagutuko dute. Sekuentzia didaktikoan erakutsitakoa baliatuko dute monumentu bat Google Earth programan bilatu, eta ondoren, bideo bat egiteko, gero gelan aurkezteko.