Zatikiak eguneroko bizitzan [Matematika-arloa - LMH 5] - Vives, Narcís; Pochulu, Marcel David; Pérez, Mª Cristina; Cara, Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Aurrez egindako aurkezpen baten bidez, ikasleek zatikiak zer esanahi dituen ikasiko dute. Ondoren, zatikiaren definizioa bilatu beharko dute zenbait web-orritan; bai eta zatikien atalak zein diren, zer zatiki mota dauden eta nola adierazten diren grafiko batean ere. Ikasitakoa lursailen zatiketari buruzko problemetan aplikatuko dute.
LMH, 5. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak