Zatikiak eguneroko bizitzan [Matematika-arloa - LMH 5] / zuzendaritza, Narcís Vives; egileak, Marcel David Pochulu, Mª Cristina Pérez; produkzio zuzendaritza, Antonio Cara; itzulpena, Bakun - Vives, Narcís; Pochulu, Marcel David; Pérez, Mª Cristina; Cara, Antonio (: Itinerarium, 2011)
Aurrez egindako aurkezpen baten bidez, ikasleek zatikiak zer esanahi dituen ikasiko dute. Ondoren, zatikiaren definizioa bilatu beharko dute zenbait web-orritan; bai eta zatikien atalak zein diren, zer zatiki mota dauden eta nola adierazten diren grafiko batean ere. Ikasitakoa lursailen zatiketari buruzko problemetan aplikatuko dute.