Denbora neurtzea [Matematika-arloa - LMH 5] - Vives, Narcís; Zingaretti, Laura; Orenga, Jose; Cara, Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Ikasleek web-orri bat aztertu, eta historian zehar denbora neurtzeko erabilitako tresna batzuei buruzko informazioa jasoko dute. Gero, denbora neurtzearekin loturiko aurkezpen bat ikusiko dute; beste aurkezpen batean, berriz, eguneko denbora neurtzeko zer sistema erabiltzen den ikasiko dute. Jarraian, ikasitako guztia oinarritzat hartuta, denborarekin loturiko problemak ebatziko dituzte, eta horretarako, unitate-aldaketak, batuketak eta kenketak egin beharko dituzte.
LMH, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak